Long time, no see

Heisann alle i hop!

Det er lenge sidan sist no! Men som du ser har me tenkt å kome sterkt tilbake. Me oppdaga plutselig at me hadde teke ein 50 dagars utfordring, og den aktar me å forsetja på! Det er jo ein strålande nyheit for dykk, lesarar :-) 

Det siste året har vore ganske innhaldsrikt og me har kost oss masse. Me har vore på mange turar, ete mykje nachos og me har fokusert på skule. #blogshout til Lotte Pen! Ho er ein stol(stor) del av livet vårt og er ein riktig storetar. Nokre har sett mykje på tv-seriar, medan andre har byrja på kampsport. Ellers har me lært oss å sova på dagen, noko som ofte kjem til nytte. Me har også lært oss å ta  fine bilete, sjølv om det ofte er noko ramlande gale med det klumpete kameraet.

Formen er det ingenting i vegen med, takk som spør. Det kunne sjølvsagt hende at me låg for døden, sidan det er rundt eit går sidan sist innlegg. Her kjem forresten "day 6 og day  8"

 

3 bilete frå den 3. mappa:I dag har me laga nachos, bakt brød, kjøpt lovehearts og sett ein CSI-Miami episode. Jepp, livet er innhaldsrikt :-)

 

-Kva har du gjort idag?

Én kommentar

Ingeborg

10.feb.2012 kl.21:25

Super kult!

I dag har eg ete mykje (altfor mykje) og ellers ikkje gjort nåke ;)

Skriv en ny kommentar

TheRealMia

TheRealMia

15, Nesodden

Hallain.... Som nokon av dåke kanskje fekk med dåke at me avslørte, me er tre personar. Me også vil til London:) Kjekt om de legg igjen ein komentar:D Fellesnamet vårt er Mia, OG ME VIL VERA ANONYME INNTIL VIDARE!!! Thanks<3 xlxlO.o

Kategorier

Arkiv

hits